By Wilma

06 230 256 00

Volg je ons al op facebook?

 

Crea juf, creatieve workshop of origineel cadeau?

By-Wilma staat voor je klaar als crea juf op de basisschool of bij het organiseren van creatieve workshops op locatie. Ook help ik je graag bij het creëren van een origineel en handgemaakt cadeau. Ben je nieuwsgierig geworden of wil je een offerte aanvragen? Vul het contactformulier in en ik neem snel contact met je op!

Bij deze ga ik akkoord met de privacyvoorwaarden

12 + 12 =

Veronika Osinga Sabolova

Toen ik op zoek was naar een handige haarband houder voor mijn dochter, kwam ik een paar verschillende versies op Pinterest tegen. Met Wilma contact opgenomen en geinformeerd of ze er ook één zou kunnen maken. En dat deed zij. De kleur- en stofkeuze heb ik haar toevertrouwd en ze kon zich van mij uitleven. En dat deed ze. We hebben een prachtig en handig exemplaar ontvangen. Het contact verliep heel soepel en de haarband houder was snel gemaakt. Crea Wilma, de topper!

Martine Lissenberg: de schminkkoFfer

Ik heb Wilma leren kennen in ons dorp Hemelum. We hebben dezelfde doelgroep en zijn het gesprek aangegaan om een eventuele samenwerking te onderzoeken. Dit was een gezellig en positief gesprek waarbij we meteen merkten dat we raakvlakken hebben en elkaar kunnen versterken. Wilma is zorgvuldig, creatief en oprecht. In de omgang met de kinderen is ze empatisch en stimulerend. Elk kind voelt zich bij haar op het gemak. Ik hoop op nog een langdurige positieve samenwerking.

Henk Feitsma: spin OFF communicatie

Neem een zaal vol autoriteiten, belangstellenden, buurtbewoners, een paar schoolklassen met kinderen EN By Wilma en je hebt een fantastisch geslaagde middag. Tige tank voor een superdag in Starum!